Grancon on varmin valinta, kun kyse on liikelahjoista

Missiomme on tarjota henkilökohtaista ja helppoa palvelua ja edulliset – mutta aina laadukkaat! – tuotteet, nopeasti toimitettuina.

Suomalainen perheyritys:

Olemme täysin kotimainen toimija, jolla on vahva kokemus liikelahja- ja promootiotuotteista. Palvelemme kaikkia asiakkaitamme aina pienyrityksistä suuriin toimijoihin samalla asenteella ja toimitamme tuotteita niin kymmenien kuin kymmenientuhansienkin erissä. Yksityishenkilöille toimitamme vain etukäteismaksua vastaan.

Toimimme pääsääntöisesti Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan alueella, mutta kauppaa teemme ympäri Suomen. Olemme saaneet kiitosta erityisesti hyvästä asiakaspalvelusta, toimivista tuotteista ja nopeasta toiminnasta.

Granconin toimintafilosofiana on tarjota:

  • Henkilökohtaista ja helppoa palvelua. Myyjämme tulevat tarvittaessa paikan päälle suunnittelemaan liikelahjakampanjasi yhdessä kanssasi. Sinun ei tarvitse selailla kuvastoja – saat konkreettisen tuotteen heti käsiisi, joten näet heti, mitä olet tilaamassa.
  • Edulliset hinnat, mutta aina laadukkaat tuotteet. Pystymme tarjoamaan tuotteemme usein huomattavasti kilpailijoitamme edullisempaan hintaan. Mielestämme tuotteiden on oltava huippulaatuisia ja toimivia, sillä ne edustavat yritystänne. Myymme ylpeinä tuotteita, joita itsekin käyttäisimme.
  • Joustavaa kaupankäyntiä ja nopeita tehdastoimituksia. Toimitamme tuotteet usein suoraan valmistajalta, jolloin väliportaat jäävät pois ja toimitus on nopea. Jokainen kauppa on meille yksilöllinen, ja toimimme koko toimitusketjun ajan asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti ja joustavasti aina tilauksesta laskutukseen.