Grancon – Laaja valikoima laadukkaita liikelahjoja nopealla toimituksella.   |     Instagram

Hupparit

Hupparit painatuksella

Hupparit painatuksella tai logolla ovat erinomainen valinta liikelahjaksi, mainostuotteeksi tai vaikkapa brändin esille tuomiseksi. Kustomoituja huppareita käyttävät esimerkiksi:

 • työporukat ja yritysten henkilöstö
 • urheilu- ja muut seurat
 • yhdistykset ja järjestöt
 • koululuokat ja kerhot
 • vaihtelevat harrasteryhmät.
Klikkaa tuotetta nähdäksesi siitä lisää kuvia!

Hupparit omalla logolla, painatuksella ja teksteillä

Printtihuppari toimii mainiosti yksilöitävänä tuotteena, sillä siinä riittää pinta-alaa tuoda esille juuri tarpeitasi palvelevat visuaaliset elementit. Voit luoda haluamasi visuaalisen ilmeen, ja me toteutamme sen. Painatettuja huppareita käytetään muun muassa:

 • työpaikalla
 • vapaa-aikana
 • urheillessa
 • messuilla ja muissa yleisötapahtumissa
 • käyttötilanteita on valtavasti, vain käyttäjän mielikuvitus on rajana.

Huppariin tulee eloa, kun sen varustaa omalla tekstillä tai yrityksen logolla. Perus huppareita näkee jatkuvasti ihmisten yllä, mutta painatettuna vaate tekee lähtemättömän vaikutuksen – se näkyy ja kestää!

 

Hanki hupparit omalle porukalle

Hupparit logolla luovat yhteenkuuluvuuden tunnetta ja niitä voi painattaa myös kaveri- ja harrasteporukoille siinä missä yrityksillekin. Laadukkaat hupparit painatuksella ovat tehokas tapa näkyä ja erottua tyylikkäästi ihmisten arjessa. Tarjouspyynnön kautta sovimme yhdessä juuri sinun porukkasi tarpeisiin käyvän kokonaisuuden!

VINKKI: Huppari on myös mainio työvaate silloin, kun esimerkiksi pelkkä t-paita tai pikeepaita jättää kylmäksi. Kustomoidun lyhyen paidan sekä hupparin yhdistäminen yhdeksi paketiksi onkin tämän vuoksi hyvin suosittua – yhtenäinen ilme säilyy vuodenajasta ja kelistä riippumatta!

 

Laaja ja laadukas valikoima

Valikoimastamme löydät useita eri vaihtoehtoja töihin ja vapaa-aikaan. Huppari yrityksen logolla kannattaa suunnitella huolella, koska silloin sitä halutaan käyttää pitkään. Hupparit firman logolla luovat työpaikalle kuin työpaikalle mainiota ilmeen kohotusta. Ei tietenkään pidä unohtaa, että logohupparit käyvät lähes kenelle tahansa ja valikoimastamme löytyykin vaihtoehtoja joka tarpeeseen, esimerkiksi:

 • Clique Basic (miesten ja naisten mallit) – Suosittu perusmallin huppari käy sekä arkeen että työvaatteeksi. Miesten ja naisten mallien lisäksi saatavilla myös Unisex-mallin Basic huppari. Katso tarkemmat ominaisuudet tuotesivuilta!
 • Southwest Parry (miesten) / Southwest Georgia (naisten) – Suosittelemamme, erittäin hyvän hinta-laatusuhteen omaava klassinen collegetakki, jossa kaksinkertainen huppu ja kaksi etutaskua. Useita värivaihtoehtoja ja laaja kokovalikoima.
 • Craft Leisure Full Zip (miesten ja naisten mallit) – Ergonomisesti muotoiltu Craftin tekninen hupparitakki. Miellyttävän tuntuinen ja pehmeä Flex fleece -materiaali. Suosittu takki esimerkiksi urheilijoiden keskuudessa.
 • Cottover Reilun Kaupan Hupparit (miesten ja naisten mallit) – Reilun Kaupan periaatteella valmistetut ekologiset hupparit, joilla on Joutsen-, GOTS- ja ÖKÖ-tex merkinnät. Tämä mallisto valmistetaan alusta loppuun kestävää kehitystä ajatellen.

Yllä olevien lisäsi valikoimasta löytyy myös useita muita paitamalleja, joista löytyy varmasti sopiva juuri sinun tarpeisiin!

HUOM! Meiltä saatavana myös työkäyttöön erityisen hyvin sopiva huomiohuppari, joka löytyy työvaatekategorian alta.

 

Usein kysyttyä huppareista painatuksella

Mistä tiedän, ovatko hupparit laadukkaita?
Tiedät aina, mitä tilaat, sillä jokaisen paitamallin ominaisuudet on eroteltu tuotesivuilla. Kaikkien huppareiden materiaalit ovat laadukkaita ja kestäviä. Autamme mielellään näihin liittyvissä tarkemmissa kysymyksissä!

Onko paidoissa saatavilla paljon eri kokovaihtoehtoja?
Pääasiassa kokoja on tarjolla miesten (sekä Unisex) malleissa pienistä XS-paidoista jopa 6XL saakka (mallista riippuen) ja naisten malleissa XS-XXL kokoisina (mallista riippuen). Kokovalikoima vaihtelee hieman malleittain.

Huppareiden suunnittelu arveluttaa…
Ei hätää! Suunnittelutyö hoituu kätevästi yhdessä vaikkei sinulla olisi etukäteen valmista ideaa ulkoasusta. Jos huppari omalla painatuksella on se, mitä haluat, mutta et ole varma visuaalisesta puolesta, ota silti rohkeasti yhteyttä lomakkeella ja hoidetaan suunnittelu maaliin juuri sinun tarpeidesi mukaisesti!

 

Osta huppari promo- tai lahjatuotteeksi tai liitä esimerkiksi t-paidat painatuksella sen kanssa mainioksi paketiksi!

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella tai soita meille
suoraan numeroon 045 111 9393. Voit myös laittaa
sähköpostia osoitteeseen grancon@grancon.fi.

Kysy tarjous!

045-111 9393 grancon@grancon.fiPyydä tarjous. Vastaamme nopeasti!

 • Max. tiedoston koko: 10 MB.
  Voit halutettasi lähettää logon/painoaineiston. Suurin sallittu tiedostokoko 10M.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.