Grancon – Laaja valikoima laadukkaita liikelahjoja nopealla toimituksella.   |     Instagram

Kupit ja mukit

Kupit ja mukit painatuksella

Kahvi- tai teemuki kuuluu jokaisen toimiston ja kodin perusvarustukseen, sitä käytetään päivittäin ja siihen tartutaan usein heti aamusta. Mukit painatuksella ovat hyvästä syystä yksi suosituimmista mainoslahjoista ja brändituotteista.

Katso alta valikoimamme, ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri tarpeisiisi sopivat mukit!

Klikkaa tuotetta nähdäksesi siitä lisää kuvia!

Kupit ja mukit logolla

Loistava liikelahja! Kahvimukin kyljessä yrityksenne on osa päivän kulkua ja positiivisia fiiliksiä kellon ympäri. Niitä hankitaan yleensä esimerkiksi seuraaviin tarkoituksiin:

 • kokoushuoneisiin
 • taukotiloihin
 • henkilökunnalle lahjaksi
 • PR-tuotteiksi messuille ja tapahtumiin

Sekä moneen muuhun tarkoitukseen. Kaikkia näitä kuitenkin yhdistää se, että mukien ollessa huolella ja näyttävästi suunniteltu, antavat ne näkyvyyttä brändille pitkän aikaa, pienellä vaivalla.

Brändäys yrityksen, seuran tai yhdistyksen sisällä, yhteishengen nostattaminen ja vahvan yhtenäisen kulttuurin rakentaminen ovat logokustomoitujen mukien ehdottomia etuja.

 

Laaja valikoima eri vaihtoehtoja

Mukityyppejä löytyy meiltä runsaasti. Valikoimaan kuuluu muun muassa:

 • Isot perus kahvikupit, joiden ulkoasun saa räätälöityä täysin. Näiden etuina on suuri koko, edullisuus ja mahdollisuus kuvapainatukseen.
 • Kertakäyttömukit Dual ja Thermo – 4-väripainatus ympäri mukin (kuuluu hintaan), vetoisuus 2dl tai 3dl ja minimi tilauserä 1000kpl. Erinomainen jakelutuote messuille ja tapahtumiin.
 • Kestosuosikki Classic muki, joka on saatavilla useissa värivaihtoehdoissa. Sisäpuolella kontrastivärinä valkoinen. Nämä ovat toimiston kahvikuppien aatelia!
 • Hieman erilaisiin käyttötarkoituksiin valikoimasta löytyy Ukko snapsilasit logolla. Ukko-tuotteet ovat suomalaista suunnittelua ja käsityönä valmistettu. Sisältää valinnaisesti 4kpl tai 2kpl teräksistä Ukko-snapsia.

Näiden lisäksi tarjolla monia muita vaihtoehtoja. Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan yhdessä tarpeisiisi sopivin vaihtoehto!

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä…

Voiko mukit (pl. kertakäyttöiset) pestä astianpesukoneessa?
Kustomoidut mukit ja kupit on toki aina paras pestä käsin painatuksen säilymiseksi hyvänä pidemmän päälle. Konepesumahdollisuus vaihtelee mallista sekä painomenetelmästä riippuen, joten asiasta kannattaa kysyä tarkemmin tarjouspyyntöä jättäessäsi!

Millä menetelmällä painatus tapahtuu?
Käytämme painatukseen toiveidesi mukaisesti esimerkiksi silkkipainoa, laseria, täysvärisublimaatiota tai timanttikaiverrusta. Laajan värivalikoiman lisäksi toteutamme mukit myös omalla PMS-värillä. Painomenetelmän valinta riippuu siitä, millä saamme parhaan lopputuloksen aikaan juuri haluamasi näköiseksi.

Mukit logolla kuulostaa mainiolta, mutta suunnittelu arveluttaa…
Ei hätää. Autamme suunnittelutyössä, ja osassa malleista emme myöskään veloita aloituskuluja painotyöstä. Jos et ole varma mukien visuaalisesta puolesta, ota silti yhteyttä lomakkeella ja hoidetaan suunnittelu maaliin juuri sinun tarpeidesi mukaisesti!

 

Kahvikupit ovat yksi parhaista liikelahjoista! Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella tai soita meille suoraan numeroon 045 111 9393.
Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen
grancon@grancon.fi.

Kysy tarjous!

045-111 9393 grancon@grancon.fiPyydä tarjous. Vastaamme nopeasti!

 • Max. tiedoston koko: 10 MB.
  Voit halutettasi lähettää logon/painoaineiston. Suurin sallittu tiedostokoko 10M.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.