Grancon – Laaja valikoima laadukkaita liikelahjoja nopealla toimituksella.   |     Instagram

Liikelahjat

Liikelahjat logolla

Meiltä saat mainiot liikelahjat omalla logollasi edullisesti ja nopeasti! Laajasta valikoimasta löydät mainos- ja liikelahjat juuri teidän tarpeisiin. Muun muassa:

Alta löydät valikoimamme – Suunnitellaan yhdessä teille sopivin ratkaisu!

Klikkaa tuotetta nähdäksesi siitä lisää kuvia!

Mainoslahjat omalla logolla

Valikoimastamme löytyvät mm. tyylikkäät kotimaiset liikelahjat ja tapahtumissa jaettavat edulliset mainoslahjat (esim. kynät ja kassit), sekä paljon erilaisia kustomoitavia tekstiilejä (esim. lippalakit, pipot ja t-paidat).

Suunnittelemme yrityksellenne parhaat liikelahjaideat aina ajankohdan ja tilanteen mukaisesti sopiviksi!

Laaja valikoima liike-, mainos- ja yrityslahjoja

Jokainen meistä on joskus saanut itselleen yritysten logoilla varustettuja liikelahjatuotteita. Oli kyseessä sitten messut, yritysvierailu, bisneslounas tai mikä tahansa tapaamistilanne, jättää kustomoitu yritystuote pysyvän jäljen.

Valikoimamme suosituimpia tuotteita ovat esimerkiksi:

Jätä kiinnostavista tuotteista tarjouspyyntö ja suunnitellaan juuri teille sopiva kokonaisuus!

 

Yrityslahjat yhteistyön merkiksi

Yrityslahjat omalla logolla ovat klassinen tapa osoittaa yhteistyökumppaneille arvostusta. Omalla logolla tai painatuksella varustettu liikelahja osoittaa, että saaja on yritykselle tärkeä.

Yrityslahjat ovat merkki välittämisestä ja kiitoksesta. Hyvin valittu brändituote vahvistaa haluttua ilmettä ja yrityksen tunnettuutta. Hyvä liikelahja on käytännöllinen, jättää positiivisen mielen ja sitä käytetään pitkään!

 

Jos suunnittelu arveluttaa

Ei hätää! Autamme mielellään suunnittelussa, emmekä myöskään veloita aloituskuluja painotyöstä osassa malleista. Jos et ole varma liikelahjojen visuaalisesta puolesta, ota silti rohkeasti yhteyttä lomakkeella ja hoidetaan suunnittelu maaliin juuri sinun tarpeidesi mukaisesti!

 

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella tai soita meille suoraan numeroon 045 111 9393. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen grancon@grancon.fi.

Kysy tarjous!

045-111 9393 grancon@grancon.fiPyydä tarjous. Vastaamme nopeasti!

  • Max. tiedoston koko: 10 MB.
    Voit halutettasi lähettää logon/painoaineiston. Suurin sallittu tiedostokoko 10M.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.