Grancon – Laaja valikoima laadukkaita liikelahjoja nopealla toimituksella.   |     Instagram

Huomioliivit

Huomioliivi painatuksella

Etsitkö edullista ja pidettyä mainoslahjaa, vai lyömätöntä suojavarustetta henkilökunnalle tai vapaa-ajan käyttöön? Heijastinliivi on etsimäsi tuote. Huomioliivi painatuksella on käytännöllinen ja pitkäikäinen vaatekappale, joka viestii turvallisuutta ja välittämistä.

Katso alta valikoimamme ja laita rohkeasti tarjouspyyntöä tulemaan – Vastaamme nopeasti!

Klikkaa tuotetta nähdäksesi siitä lisää kuvia!

Näytetään kaikki 4 tulosta

Huomioliivi logolla

Huomio liivien suosio on kasvanut viime vuosina. Kestävä ja huomiota herättävä liivi lisää turvallisuutta:

  • työpaikoilla
  • päiväkodeissa
  • vapaa-ajalla
  • festareilla
  • tai oikeastaan missä tahansa käyttöyhteydessä.

Niiden käyttö onkin yleistynyt valtavasti yhä useampien käyttäjäryhmien keskuudessa, ja haluamallasi tavalla kustomoituna se on loistava valinta myös mainoslahjaksi.

VINKKI: Yhdistä heijastinliivi mainoslahjapaketiksi esimerkiksi painatetun putkihuivin tai tyylikkäiden pinssien kanssa.

 

Heijastin-/huomioliivien mallit

Meiltä löytyy useita malleja eri käyttötarkoituksiin edullisista perusmalleista aina premium-tason huomiopaitoihin.

Kevyt ja yksinkertainen Promo-malli on edullisin vaihtoehtomme, joka sopii erinomaisesti mainos- ja liikelahjaksi vaikkapa messuille. Samaan kategoriaan sopii perusmallinen logopainettu liivi, jonka saa kätevästi yksilöityä tarkoitukseen sopivasti.

Löydät meiltä myös Junior-mallin, joka on suosittu esimerkiksi päiväkotien ja aktiivisesti ulkoilevien perheiden keskuudessa. Tässä mallissa heijastinviivat ovat tyylikkäästi viistossa perinteisen vaakasuoran sijaan. Näitä yksilöityjä liivejä lapset pitävät yllä mielellään!

Korkeampitasoisiin huomiovarusteisiin tarjoamme esimiesliivin, joka on äärimmäisen hyvä valinta työmaille sekä festareille ja muihin yleisötapahtumiin. Esimiesliivin vaihtoehtona toimii mainiosti myös räikeän värinen huomiocollege, joka värinsä ansiosta herättää huomiota yhtä hyvin (jos ei jopa paremmin) kuin heijastinliivi.

Lisää huomiovaatetus valikoimaa löydät Työvaatteet-kategoriasta. Tutustu valikoimaamme ja laita tarjouspyyntö tulemaan. Saat vastauksen pikaisesti!

 

Kysymyksiä ja vastauksia

Ovatko heijastinliivit painatuksella pitkäikäisiä?
Kaikki tarjoamamme tuotteet ovat laadukkaita ja käytössä testattuja. Löydät tarkempaa tietoa (sekä suurimmassa osassa tuotteista yksilöllisen tuotekortin) tuotteen sivulta, tai kysymällä tarvittaessa lisää tarjouspyynnössä.

Onko tuotteiden painatus hintavaa?
Painatuksen kustannukset riippuvat tilatusta kappalemäärästä. Painotyön aloitus kuuluu kaikissa liivimalleissa hintaan.

Painatuksen suunnittelu arveluttaa…
Ei hätää! Autamme mielellään suunnittelutyössä. Jos et ole varma liivien visuaalisesta puolesta, ota silti rohkeasti yhteyttä lomakkeella ja hoidetaan suunnittelu maaliin juuri sinun tarpeidesi mukaisesti!

 

Erotu edullisesti! Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella tai soita meille suoraan numeroon 045 111 9393. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen grancon@grancon.fi.

Kysy tarjous!

045-111 9393 grancon@grancon.fiPyydä tarjous. Vastaamme nopeasti!

  • Max. tiedoston koko: 10 MB.
    Voit halutettasi lähettää logon/painoaineiston. Suurin sallittu tiedostokoko 10M.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.