Grancon – Laaja valikoima laadukkaita liikelahjoja nopealla toimituksella.   |     Instagram

Kangaskassit

Kangaskassit painatuksella

Mainoskassit omalla logolla tai painatuksella ovat näkyviä ja edullisia promotuotteita, jotka loistavat käytännöllisyydellään. Ne roikkuvat käyttäjän olalla vuodesta toiseen ja antavat jatkuvaa näkyvyyttä pienellä vaivalla. Monen käyttökerran kassit ovat lisäksi ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Alta löydät valikoimamme – Suunnitellaan yhdessä tarpeisiisi sopiva ratkaisu!

Klikkaa tuotetta nähdäksesi siitä lisää kuvia!

Kangaskassi markkinoinnin välineenä

Monipuolisia ja pitkäikäisiä kasseja käytetään laajasti kaikenikäisten toimesta. Niitä jaetaan markkinoinnin välineenä vuodesta toiseen, hyvistä syistä:

  • Kestävyytensä ansiosta kangaskassien PR-arvo on todella suuri moneen muuhun tuotteeseen verrattuna.
  • Messukassit menevät useimmiten toistuvaan käyttöön, kun taas moni muu promotuote unohtuu jo ensimmäisen käytön jälkeen.
  • Kestävästi valmistettuina tuotteina ne antavat positiivisen kuvan brändistä.

Mainoskassissa logosi keikkuu ihmisten olkapäillä ja tulee huomatuksi. Samalla tarjoat kätevän kantovälineen, josta on saajalleen aidosti hyötyä.

VINKKI: Yhdistä mukaan mainos-, liike- tai henkilöstölahjapaketiksi pussin sisään esimerkiksi painatettu kynä tai t-paita yrityksen logolla.

 

Ympäristöystävällinen valinta

Erityisesti nyt, kun muovipussien käyttöä pyritään vähentämään, ovat monikäyttöiset kangaskassit vertaansa vailla. Laadukkaat puuvillakassit ovat suosittu mainoslahja, joka on käytännöllinen, kestävä ja ekologinen. Niiden avulla kerrot yrityksen arvoista ja olet mukana asiakkaasi arjessa, näkyvällä paikalla.

 

Laadukkaat puuvillakassit

Puuvillakassit sopivat loistavasti lahjaksi esimerkiksi henkilöstölle tai liikekumppaneille. Harva tuote on yhtä haluttu ja ahkerasti käytetty. Puuvillan etuja materiaalina:

  • Sopii erinomainen painatukselle
  • Painatus ei haalistu pesussa
  • Materiaali kestää normaalikäyttöä kuukausia, jopa vuosia.

Valikoimastamme löytyy sekä tyylikkäitä luonnonvalkeita (Nature S ja Nature L) että näyttäviä värillisiä puuvillakasseja.

 

Edulliset kuitukangaskassit

Kuitukangaskassien vahvuutena on niiden edullisuus, joten ne sopivat äärimmäisen hyvin jakelutuotteiksi tapahtumiin vaikkapa kuvastojen ja lehtisten kantamiseen. Näiden käyttö on yleistä myös ostoskasseina kestävyytensä vuoksi. Kuitukangaskassimme valmistetaan ympäristöystävällisestä materiaalista (Non-woven: 80 g/m²). Kokovaihtoehtoina meiltä löytyy sekä Minikassi, että Basic-kokoinen versio.

 

Jos suunnittelu arveluttaa

Ei hätää! Autamme mielellään suunnittelussa, emmekä myöskään veloita aloituskuluja painotyöstä osassa malleista. Jos et ole varma kangaskassien visuaalisesta puolesta, ota silti rohkeasti yhteyttä lomakkeella ja hoidetaan suunnittelu maaliin juuri sinun tarpeidesi mukaisesti!

 

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella tai soita meille suoraan numeroon 045 111 9393. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen grancon@grancon.fi.

Kysy tarjous!

045-111 9393 grancon@grancon.fiPyydä tarjous. Vastaamme nopeasti!

  • Max. tiedoston koko: 10 MB.
    Voit halutettasi lähettää logon/painoaineiston. Suurin sallittu tiedostokoko 10M.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.