Grancon – Laaja valikoima laadukkaita liikelahjoja nopealla toimituksella.   |     Instagram

Urheiluvaatteet seuroille

Seuravaatteet painatuksella

Painatetut seuravaatteet ovat keskeinen osa seuratoimintaa. Ne luovat fiilistä ja pukevat seuralaiset tyylikkään yhtenevästi. Painatuksiin soveltuvat sekä seuran omat, että yhteistyökumppaneiden kuvat ja logot. Suosituimpia seuratuotteita ovat muun muassa:

Klikkaa tuotetta nähdäksesi siitä lisää kuvia!

Näytetään tulokset 1–30 / 77

Urheiluvaatteet omalla painatuksella

Seuratoiminnassa on nykyään hyvin yleistä, että jäsenet pitävät yllään seuran tarpeisiin painatettuja vaatteita. Ne herättävät huomiota ja lisäävät reilusti yhteen kuuluvuuden tunnetta.

Laadukas seuratekstiili näkyy ja vaikuttaa. Seurat valitsevat kustomoitavia tekstiilejä käyttöönsä, sillä lähes jokaisella jäsenellä löytyy tarvetta käytännöllisille ja tyylikkäille vaatteille!

Vaatteet urheiluseuroille ja kerhoille

Laajasta valikoimastamme löytyy paljon vaihtoehtoja eri tarpeisiin:

Kaikki tuotteet ovat pitkäikäisiä ja kestäviä. Valikoimasta löytyy vaihtoehtoja urheilukäyttöön, vapaa-aikaan, edustustarpeisiin ja kaikkeen siltä väliltä!

Näkyvyyttä yhteistyökumppaneille

Urheilu- ja muille harrasteseuroille vaatteet ovat tärkeitä paitsi yhteenkuuluvuuden tunteen, myös yhteistyökumppaneiden näkökulmasta. Vaatteita kannetaan kauden päätapahtumissa, harjoituksissa ja leireillä, jolloin yhtenäinen seura-asu tekee mieleenpainuvan vaikutuksen!

Urheiluvaatteet logolla

Seuravaatteissa kuten paidoissa ja takeissa on runsaasti pintaa, johon saa erottuvan painatuksen ja useita logomerkkejä. Seuran värejä toistavat päähineet kuten pipot, otsapannat ja putkihuivit täydentävät asua ja tarjoavat näkyvän paikan omalle tai yhteistyökumppanin logolle. Kun hankitte painatetut seuravaatteet, varmistatte, että logonne näkyy joka säässä – sisällä ja ulkona.

 

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella tai soita meille suoraan numeroon 045 111 9393. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen grancon@grancon.fi.

Kysy tarjous!

045-111 9393 grancon@grancon.fiPyydä tarjous. Vastaamme nopeasti!

  • Max. tiedoston koko: 10 MB.
    Voit halutettasi lähettää logon/painoaineiston. Suurin sallittu tiedostokoko 10M.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.