Grancon – Laaja valikoima laadukkaita liikelahjoja nopealla toimituksella.   |     Instagram

Vaatteet urheiluseuroille

Laadukkaat vaatteet seuroille

Yhtenäinen vaatetus nostaa tunnelmaa ja lisää tunnettuutta! Urheilu- ja muille harrasteseuroille vaatteet ovat tärkeitä paitsi yhteenkuuluvuuden tunteen, myös yhteistyökumppaneiden näkökulmasta. Vaatteita kannetaan kauden päätapahtumissa, harjoituksissa ja leireillä, jolloin yhtenäinen seura-asu tekee mieleenpainuvan vaikutuksen. Laadukkaat ja toimivat seuravaatteet ovat usein käytössä myös vapaa-ajalla, mikä lisää seuran ja sen toiminnan näkyvyyttä.

Vaatteet omalla logolla tai painatuksella

Seuravaatteissa kuten paidoissa ja takeissa on runsaasti pintaa, johon saa erottuvan painatuksen ja useita logomerkkejä. Seuran värejä toistavat päähineet kuten pipot, otsapannat ja putkihuivit täydentävät asua ja tarjoavat näkyvän paikan omalle tai yhteistyökumppanin logolle. Kun hankitte seuravaatteet t-paidoista huppareihin ja takkeihin, varmistatte, että logonne näkyy joka säässä – sisällä ja ulkona.

Klikkaa tuotetta nähdäksesi siitä lisää kuvia!

Näytetään tulokset 1–30 / 77

Laadukkaat seuravaatteet hyvään hintaan! Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella tai soita meille suoraan numeroon 045 111 9393. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen grancon@grancon.fi.

Kysy tarjous!

045-111 9393 grancon@grancon.fiPyydä tarjous. Vastaamme nopeasti!

  • Max. tiedoston koko: 10 MB.
    Voit halutettasi lähettää logon/painoaineiston. Suurin sallittu tiedostokoko 10M.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.