Grancon – Laaja valikoima laadukkaita liikelahjoja nopealla toimituksella.   |     Instagram

T-paidat

T-paidat painatuksella

T-paita omalla painatuksella on moneen tarkoitukseen sopiva tuote, jota käyttävät kaikki. Sen käyttötarkoituksia ovat esimerkiksi:

 • Työvaatteena – Painatetut t-paidat ovat suosittuja erilaisten yritysten keskuudessa
 • Mainoslahjana – Niitä käytetään usein yrityksen tai seuran brändäystä vahvistavina mainoslahjoina
 • Seuratekstiileinä – Monet seurat, yhdistykset, koululuokat, järjestöt ja kerhot haluavat erottua joukosta yhdessä. Kustomoidut t-paidat hoitavat tämän tehtävän täydellisesti!
Klikkaa tuotetta nähdäksesi siitä lisää kuvia!

T-paidat omalla logolla

T-paita on mainos- tai lahjatuote, jonka suosio on pysynyt korkealla pitkään. Omalla painatuksella tai logolla suunniteltuna se on erinomainen tuote, jolle on käyttöä monessa tilanteessa:

 • työvaatteena
 • vapaa-ajalla
 • urheillessa
 • messuilla
 • tai oikeastaan missä tahansa muualla.

Juuri tämän vuoksi onkin turvallista sanoa, että painatetut t-paidat ovat yksi käytännöllisimpiä ja monipuolisimpia tuotteitamme. Brändätyt, kirjaillut tai vaikkapa hauskat t-paidat ovat ilahduttavan huomiota herättäviä. Niitä voi käyttää ympäri vuoden ja ne kestävät käyttöä sekä kulutusta.

 

Painatetut t-paidat brändituotteina

Hyödyllinen ja pitkäikäinen t-paita on mainio brändituote, jossa logosi ja viestisi on näkyvällä paikalla. Tapahtumissa jaettava t-paita omalla painatuksella on mieluinen muisto tapahtumasta ja sitä käytetään usein vielä pitkään tapahtuman jälkeen. T-paidassa on runsaasti hyödynnettävää pintaa, ja printtipaidoista tykätään suuresti.

VINKKI: T-paidat painatuksella ovat myös erinomainen osa mainos- tai lahjatuotepakettia, jonka voi esimerkiksi koota yhdistämällä t-paidan painatetun putkihuivin tai logomerkityn kaulanauhan kanssa.

 

Runsas valikoima ja erinomainen hinta-laatusuhde

Valikoimastamme löydät runsaasti eri värejä ja suositut vaihtoehdot. Miesten t-paidat ovat usein myös Unisex-malleja, joten ne sopivat kaikille. Naisten t-paidat taas tarjoavat laajan valikoiman eri tyylejä jokaiseen tarpeeseen.

Myös painatukseen on useita eri vaihtoehtoja, joista löytyy helposti paras juuri sinun suunnitelmiisi. Valikoimaamme kuuluu muun muassa seuraavat mallit:

 • Regent – Suosittu t-paita, jonka unisex-malli tekee siitä monipuolisesti sopivan kaikille. Tästä paidasta tarjolla paljon värivaihtoehtoja hyvällä hinta-laatusuhteella.
 • Imperial – Suosituin t-paitamallimme, joka on valmistettu 190 grammaisesta vahvasta kankaasta laadukkaalla 100% Ringspun -puuvillalla. Unisex-malli, jonka O-aukossa vahvistettu niskasauma.
 • Arden Lady – 170 grammaisesta vahvasta ja joustavasta kankaasta valmistettu naisten mallin t-paita (95% puuvilla, 5% elastaani).
 • Manzanita (miesten ja naisten mallit) – Cutter&Buckin korkealaatuinen klassinen V-aukkoinen t-paita arkikäyttöön. Joustava ja pehmeä materiaali (95% puuvilla, 5% elastaani).
 • Qliquen Classic-T – Laadukas esikutistettu kampapuuvillainen t-paita Unisex-muotoilulla. Kaulusresorissa aitoa Spandexia. Peitetty / vahvistettu olka- ja niskasauma.
 • Reilun Kaupan t-paidat (miesten ja naisten mallit) – Pyöreä kaula-aukkoinen t-paita, jonka molemmat mallit toimivat myös Unisex-käytössä. Nämä paidat valmistetaan alusta loppuun kestävää kehitystä ajatellen (Joutsen-, GOTS- ja ÖKÖ-tex merkinnät).

Yllä olevien lisäsi valikoimasta löytyy myös useita muita paitamalleja, joista löytyy varmasti sopiva juuri sinun tarpeisiin!

 

Usein kysyttyä t-paidoista painatuksella

Mistä tietää, ovatko paidat laadukkaita?
Kaikkien paitojemme materiaali on laadukasta ja jokaisen mallin ominaisuudet on eroteltu tuotesivuilla, jotta tiedät aina, mitä tilaat. Autamme toki mielellään myös näihin liittyvissä tarkemmissa kysymyksissä!

Kuinka paljon eri kokoja paidoista on saatavilla?
Kokovalikoima vaihtelee hieman mallista riippuen, mutta pääasiassa kokoja on tarjolla miesten (sekä Unisex) malleissa pienistä XS-paidoista jopa 6XL saakka (mallista riippuen) ja naisten malleissa XS-XXL kokoisina (mallista riippuen).

T-paitojen suunnittelu arveluttaa…
Ei hätää! Suunnittelutyö hoituu kätevästi yhdessä vaikkei sinulla olisi etukäteen valmista ideaa ulkoasusta. Jos et ole varma painomerkittyjen t-paitojen visuaalisesta puolesta, ota silti rohkeasti yhteyttä lomakkeella ja hoidetaan suunnittelu maaliin juuri sinun tarpeidesi mukaisesti!

 

Osta t-paita promo- tai lahjatuotteeksi tai liitä se esimerkiksi logomerkityn lippalakin kanssa paketiksi!

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella tai soita meille suoraan numeroon 045 111 9393. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen grancon@grancon.fi

Kysy tarjous!

045-111 9393 grancon@grancon.fiPyydä tarjous. Vastaamme nopeasti!

 • Max. tiedoston koko: 10 MB.
  Voit halutettasi lähettää logon/painoaineiston. Suurin sallittu tiedostokoko 10M.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.