Grancon – Laaja valikoima laadukkaita liikelahjoja nopealla toimituksella.   |     Instagram

Lippalakit

Lippalakki painatuksella

Laadukkaat lippalakit painatuksella ovat suosittu mainoslahja, joka säilyy vuodesta toiseen. Granconilta löydät ne varustettuna omalla logolla, kuvalla, brodeerauksella tai tekstillä. Laatulippikset toimivat erinomaisesti esimerkiksi työkäytössä kun taas edullisemmat mallit sopivat mainiosti isompiin mainoskampanjoihin.

Katso alta juuri tarpeisiisi sopiva malli!

Klikkaa tuotetta nähdäksesi siitä lisää kuvia!

Lippis omalla logolla

Lippalakki omalla logolla on käytännöllinen ja erottuva tuote, joka kulkee mukana erityisesti keväästä syksyyn. Ne ovatkin erinomainen brändituote oli kyseessä sitten:

  • kesän tapahtumat
  • kampanjat
  • seurojen ja firmojen yhtenäisen lookin rakentaminen
  • jokapäiväinen työkäyttö.

Lippalakkeja käyttävät niin miehet, naiset kuin lapsetkin, joten omalla painatuksella varustettu laadukas lippis on hyödyllinen ja tyylikäs tuote sidosryhmistä omaan henkilöstöön ja heidän läheisiinsä.

 

Lippikset brändituotteina

Logopainettuna lippikset ovat hyödyllinen ja pitkäikäinen brändituote, jossa logosi ja viestisi on näkyvällä paikalla. Tapahtumissa jaettuna se on mieluinen muisto tapahtumasta ja sitä käytetään usein vielä pitkään tapahtuman jälkeen. Lakista löytyy runsaasti hyödynnettävää pintaa, ja hyvin suunniteltuina niistä tykätään suuresti.

VINKKI: Kokoa mainos- tai lahjatuotepaketti, jolloin brändin näkyvyys lisääntyy huomattavasti pienellä vaivalla. Paketin voi koota esimerkiksi yhdistämällä lippisten mukaan painatetun t-paidan tai logollisen kaulanauhan.

 

Laaja valikoima kaikkiin tarpeisiin

Meiltä löydät perinteisiä mainoslippiksiä, trendikkäitä uutuuksia ja runsaasti erilaisia kuoseja ja materiaaleja.

Vaihtoehtoja painatukseen on useita, ja niistä on helppo löytää tarkoitukseen sopiva ratkaisu. Halusit sitten painattaa logon, muun painatuksen, kuvan, tai brodeeratun tekstin, me toteutamme sen!

 

Usein kysyttyä kustomoiduista lippiksistä

Ovatko valikoimanne tuotteet laadukkaita?
Kaikkien lakkien materiaali on laadukasta ja jokaisen mallin ominaisuudet ja sertifikaatit on eroteltu tuotesivuilla, jotta tiedät aina, mitä tilaat. Perus materiaaleista valmistettujen mallien lisäksi meiltä löytyy uutuutena kierrätetystä materiaalista tehty Atlantiksen Recycled Cap. Autamme mielellään tuotteisiin liittyvissä tarkemmissa kysymyksissä!

Onko lippisten painatus kallista?
Painatuksen hinta riippuu tilattujen tuotteiden määrästä, luonnollisesti suuremmassa tilauksessa painatusten hinta per tuote on alhaisempi. Osassa tuotteista emme veloita ollenkaan brodeerauksen tai logopainatuksen aloituskustannuksia. Lähettämällä tarjouspyyntölomakkeen saat aina nopeimman vastauksen kustannuksista.

Lippalakkien suunnittelu arveluttaa…
Ei hätää! Suunnittelutyö hoituu kätevästi yhdessä vaikkei sinulla olisi etukäteen valmista ideaa ulkoasusta. Jos et ole varma painomerkittyjen lippisten visuaalisesta puolesta, ota silti rohkeasti yhteyttä lomakkeella ja hoidetaan suunnittelu maaliin juuri sinun tarpeidesi mukaisesti!

 

Pyydä tarjous lomakkeen kautta tai soita meille suoraan numeroon 045 111 9393. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen grancon@grancon.fi.

Kysy tarjous!

045-111 9393 grancon@grancon.fiPyydä tarjous. Vastaamme nopeasti!

  • Max. tiedoston koko: 10 MB.
    Voit halutettasi lähettää logon/painoaineiston. Suurin sallittu tiedostokoko 10M.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.