Grancon – Laaja valikoima laadukkaita liikelahjoja nopealla toimituksella.   |     Instagram

Pipot

Pipot omalla logolla tai painatuksella

Pipot omalla logolla ovat suosittuja mainoslahjoja, joita voi käyttää ympäri vuoden. Laadukas pipo yrityksen logolla sopii erinomaisesti esimerkiksi:

 • liikelahjaksi
 • jaettavaksi erilaisissa tapahtumissa
 • henkilöstön asustukseen
 • muistoksi tapahtumasta ja yrityksestä.
Klikkaa tuotetta nähdäksesi siitä lisää kuvia!

Laadukkaat pipot omalla logolla

Mainospipot omalla logolla tai painatuksella ovat saavuttaneet suuren suosion jakotuotteina erilaisissa tapahtumissa, kilpailuissa ja messuilla. Niistä pidetään suuresti, sillä lähes jokaisella löytyy tarve tälle käytännölliselle asusteelle!

Laadukas mainospipo on esillä näkyvällä paikalla. Pipo on helppo yhdistää omiin treenivaatteisiin tai ulkoiluasustukseen, ja se luo yrityksestä rennon ja energisen mielikuvan. Pipo on mahdollista painattaa tapahtumakohtaisesti juuri tarkoitukseen sopivaksi ja sen kanssa on kätevä yhdistää erilaisia tyylejä.

 

Pipo logolla sopii jokaiselle

Laajasta valikoimastamme löydät juuri tarpeisiisi sopivan pipomallin:

Kaikki mallit ovat pitkäikäisiä ja miellyttäviä käyttää. Värivaihtoehtoja ja malleja on runsaasti, ja niistä löytyy sekä rennompaa että sporttisempaa ilmettä arkeen ja vapaa-aikaan. Oli kyseessä tilaisuus kuin tilaisuus, pipo omalla logolla sopii varmasti tarkoitukseen!

 

Pipo painatuksella tai logolla – Toiveidesi mukaan!

Painatus tehdään toiveidesi mukaisesti. Vaihtoehtoja pipon painatukseen ovat muun muassa:

 • pipomallit yrityksen logolla
 • heijastinmerkatut pipot (mainio asuste, kun tarkoituksena on näkyä pimeään vuodenaikaan!)
 • brodeerattu pipo.

Pipo omalla logopainatuksella tai teksti- ja numeropainatuksella on erinomainen tapa erottua joukosta ja saada lisää näkyvyyttä.

 

Pipomallit

Puijo pipot:
Huippusuosittu trikoopipo omalla logolla suunniteltuna. Materiaalina laadukas 180g lycra kaksinkertaisella neuloksella (95% puuvilla, 5% elastaani). Saatavilla neljä eri mallia:

Retropipo:
Fanipipo tai liigapipo omalla toteutuksella. Materiaalina laadukas 100% akryyli. Paljon värivaihtoehtoja langalle. Retropipo logolla on todellinen kestohitti!

Wind pipo:
Laadukkaan italialaisen Atlantis-merkin Wind pipo. Materiaalina kaksinkertainen 100% akryyli. Paljon eri värivaihtoehtoja.

Reilun Kaupan trikoopipo:
Tällä Joutsenmerkkituotteella on GOTS- ja ÖKÖ-tex merkit. Mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilun Kaupan sertifiointi. Materiaalina hienolaatuinen luomupuuvilla-elastaani. Reilun Kaupan trikoopipo on unisex-mallinen, joten se sopii kaikille käyttäjästä riippumatta!

 

VINKKI: Putkihuivit omalla painatuksella ovat mahtava liikelahjapaketti yhdessä painatettujen pipojen kanssa. Mainitse siis tarjouspyynnössä, että haluat yhdistää kustomoidut pipot samaan pakettiin!

Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella tai soita meille suoraan numeroon 045 111 9393. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen grancon@grancon.fi

Kysy tarjous!

045-111 9393 grancon@grancon.fiPyydä tarjous. Vastaamme nopeasti!

 • Max. tiedoston koko: 10 MB.
  Voit halutettasi lähettää logon/painoaineiston. Suurin sallittu tiedostokoko 10M.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.