Grancon – Laaja valikoima laadukkaita liikelahjoja nopealla toimituksella.   |     Instagram

Mainoskondomit

Mainoskondomit omalla logolla

Kondomi logolla toimii monessa paikassa. Niitä jaetaan yleensä erityisesti:

 • messuilla
 • festareilla
 • ständeillä
 • sekä muissa yleisötapahtumissa.
Klikkaa tuotetta nähdäksesi siitä lisää kuvia!

Näytetään kaikki 2 tulosta

Kondomit logolla kätevästi kustomoituna

Mainoskondomin kautta on helppo välittää tietty tunne kohdeyleisölle, ja ne soveltuvat erinomaisesti myös hauskoihin toteutuksiin.

Kondomi mainostusvälineenä on edullinen ja mieleenpainuva promotuote kaikille yrityksille. Oman yrityksen logolla varustettuna kondomipakkaukset kiinnittävät huomiota ja nostattavat varmasti mielenkiintoa asiakkaiden keskuudessa.
Kondomipakkaukset ovat myös helposti postitettavissa!

Valikoimaamme kuuluvat huippulaadukkaat, sertifioidut kondomit, jotka ovat mahtava jakotuote isoille yleisöille käytännöllisyytensä vuoksi. Valikoimaamme kuuluu kartonkipakkaukseen pakatut perinteiset mainoskondomit, joita voi nähdä jaettavan lähes jokaisessa suuremmassa yleisötapahtumassa.

Uutuutena löydät myös mainoskondomeja helposti avattavassa kapselissa, jonka saa halutessaan tilattua kätevänä avaimenperämallina.

 

Millaiset yritykset käyttävät mainoskondomeja?

Lyhyesti sanottuna millaiset tahansa. Eikä tämä ole edes liioittelua. Mainoskondomeja promotuotteina käyttävät esimerkiksi:

 • Festivaalit & artistit
 • Koulut, AMK:t, yliopistot & nuoriso- ja opiskelijajärjestöt
 • Ravintolat, elintarvikebrändit, panimot & matkailukaupat
 • Poliittiset puolueet, kaupungit & kuntien nuorisojärjestöt
 • Henkilöstö-, ohjelmisto-, turvallisuus-, vakuutus- & rakennusyhtiöt
 • Tämä lista jatkuu loputtomiin.

Mainoskondomien käytössä markkinointituotteena oikeastaan vain mielikuvitus on rajana. Painatettu kondomipakkaus on loistava tilaisuus tehdä mieleenpainuva vaikutus!

 

Usein kysyttyä mainoskondomeista

Mistä tietää kondomin olevan laadukas?
Kaikki myymämme kondomit ovat korkealaatuisia ja täyttävät aina CE ISO 4074:2002 standardin. Lisäksi kartonkipakkaukseen pakattujen kondomien säilytyksessä ja pakkauksessa on ISO 13485 sertifikaatti.

Kuinka pitkään kondomit säilyvät?
Laatuvaatimukset täyttävä kondomi säilyy noin 4-5 vuotta valmistuksesta. Toki kaupan käydessä varastomme sisältö päivittyy jatkuvasti, joten tuotteet ovat pääasiassa todella tuoreita. Kondomin viimeinen käyttöpäivä käy myös aina ilmi pakkauksesta eränumeron kera, joten viimeistä käyttöajankohtaa ei tarvitse arvuutella!

Pakkausten suunnittelu arveluttaa…
Ei hätää! Teemme suunnittelutyön veloituksetta, emmekä myöskään veloita aloituskuluja painotyöstä. Jos et ole varma pakkausten visuaalisesta puolesta, ota silti rohkeasti yhteyttä lomakkeella ja hoidetaan suunnittelu maaliin juuri sinun tarpeidesi mukaisesti!

 

Laadukkaat mainoskondomit nyt ilman aloituskuluja! Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella tai soita meille suoraan numeroon 045 111 9393. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen grancon@grancon.fi.

Kysy tarjous!

045-111 9393 grancon@grancon.fiPyydä tarjous. Vastaamme nopeasti!

 • Max. tiedoston koko: 10 MB.
  Voit halutettasi lähettää logon/painoaineiston. Suurin sallittu tiedostokoko 10M.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.