Grancon – Laaja valikoima laadukkaita liikelahjoja nopealla toimituksella.   |     Instagram

Kynät

Laadukkaat mainoskynät nopeasti

Mainoskynät painatuksella ovat mainostuotteista pidetyimpiä. Ne ovat käyntikorttisi ihmisten käsissä, ja parhaista pidetään kiinni. Siksipä ne kuuluvatkin yritysten, seurojen ja järjestöjen ehdottomiin hankintoihin.

Katso alta tarpeesi täyttävä malli ja luodaan yhdessä juuri siihen sopiva ulkoasu!

Klikkaa tuotetta nähdäksesi siitä lisää kuvia!

Kynät painatuksella sopivat moneen tarkoitukseen

Niitä käytetään laajasti monenlaisissa yhteyksissä:

 • erilaisissa tapahtumissa
 • messuilla jakotuotteena
 • liikelahjoina
 • toimistojen vakiovarusteena.

Kynien ulkopinta on mainospinta-alaa, jota et halua jättää hyödyntämättä. Omalla tai yrityksen logolla varustettuina tämä tuote säilyy käytössä pitkään, sillä siitä pidetään huolta.

VINKKI: Mainoskynään voi painaa myös yrityksen yhteystiedot, jolloin ne ovat aina käden ulottuvilla!

 

Laaja valikoima ja edulliset hinnat

Mallistostamme löytyy laaja kirjo eri tyyppisiä ja laatuisia kyniä aina perusmalleista premium-tasoisiin vaihtoehtoihin. Granconilta löydät muun muassa:

 • CELLOJotDot sekä Sapphire ovat Cello-sarjan premium-laatuisia, sveitsiläisvalmisteisella kärjellä varustettuja pitkäikäisiä kyniä. Sopivat erityisesti toimistokäyttöön.
 • TAHITI – Silver, White, Color sekä Touch White ovat edullisia perusmalleja, jotka toimivat erinomaisesti esimerkiksi jakelutuotteina.
 • STILOLINEARaja, Raja Chrome sekä Raja Shade Chrome ovat laadukkaita italialaisia tuotteita. Ne sopivat hyvin sekä jatkuvaan käyttöön, että mainostuotteiksi.
 • EKO-KYNÄT – Valikoimastamme löydät myös ekologisesti valmistettuja kynämalleja, kuten Camilla ekokynän sekä Tahiti ekokynän.

Yllä mainittujen lisäksi suosittelemme Caribia ja Aurora malleja, jotka kuuluvat sivustonlaajuisesti suosituimpiin tuotteisiimme!

 

Nopeaa palvelua vahvalla kokemuksella

Suosittelemme mielellään sinulle yrityksenne tarpeisiin ja toiveisiin sopivaa kynää valikoimastamme, josta löytyy useita hyväksi todettuja malleja. Kokemuksemme mukaan parhaat mainoskynät tarjoavat edullista näkyvyyttä, ja ovat aina tarpeellisia. Noiden kahden tekijän yhdistyessä on lähes aina kyseessä erinomainen mainostuote.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä voin painattaa kynänkuoriin?
Painatuksessa on kokoluokasta johtuen joitain rajoituksia, mutta yleensä pystymme painattamaan juuri visiosi mukaisen ulkoasun. Yleisiä painatuksia ovat esimerkiksi logot, nimet, kuviot tai yhteystiedot.

Voiko mainoskynät yhdistää muiden tuotteiden kanssa paketiksi?
Meiltä kysytään usein onnistuuko monen tuotteen yhdistäminen mainos- tai liikelahjapaketiksi. Vastauksemme: Kyllä onnistuu! Painatetut kynät sopivat erityisen hyvin yhteen kustomoitujen kuppien ja mukien tai logomerkittyjen muistikirjojen kanssa.

Ulkoasun suunnittelu arveluttaa…
Suunnittelua ei kannata säikähtää, autamme alusta loppuun saakka! Se hoituu kätevästi yhdessä vaikkei sinulla olisi etukäteen valmista ideaa. Jos et ole varma painomerkittyjen mainoskynien visuaalisesta puolesta, ota silti rohkeasti yhteyttä lomakkeella ja hoidetaan suunnittelu maaliin juuri sinun tarpeidesi mukaisesti!

 

Hyvää kynää tarvitsevat kaikki. Pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella tai soita meille suoraan numeroon 045 111 9393. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen grancon@grancon.fi.

Kysy tarjous!

045-111 9393 grancon@grancon.fiPyydä tarjous. Vastaamme nopeasti!

 • Max. tiedoston koko: 10 MB.
  Voit halutettasi lähettää logon/painoaineiston. Suurin sallittu tiedostokoko 10M.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.