Heijastin, maailman halvin henkivakuutus

Syksy tekee tuloaan. Meiltä suomessa sertifioidut laadukkaat heijastimet edullisesti kampanjahintaan. Heijastimet ja painatukset suunnitellaan Kuopiossa.

Pehmoheijastimet  Heijastin 34

Jousiheijastimet  Heijastin 5 Heijastin 6

Kaikilla Granconin tarjoamilla heijastimilla on Suomen Työterveyslaitoksen / SGS Fimko Oy:n myöntämä EN-13356 sertifikaatti, joka takaa tiukkojen laatuvaatimusten täyttymisen. Heijastimemme ovat aina yksittäispussitettuja käyttöohjeineen.

Käytämme heijastimissa 3M Scotchlite High Gloss -kalvo tai Reflomax -kalvoa, jotka ovat korkealaatuisia pintamateriaalejaheijastimille. Painatukset tehdään aina heijastavan pinnan alle. Tällä tavoin täytetään heijastinten laatu- sekä turvallisuusvaatimukset.
Heijastimien heijastus ei heikkene ajan kuluessa ja painatus ei myöskään haalistu käytössä – EU-säännöksien mukaisesti.

Heijastinten suunnittelu huolettaa…
Ei hätää! Autamme mielellämme suunnittelutyössä, emmekä veloita aloituskuluja painotyöstä. Jos et ole varma heijastinten visuaalisesta puolesta, ota silti rohkeasti yhteyttä lomakkeella ja hoidetaan suunnittelu maaliin juuri sinun tarpeidesi mukaisesti!